ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині поліцейські затримали двох злодіїв, які за одну ніч вчинили п’ять крадіжок

|

На Львівщині працівники групи реагування затримали двох зловмисників, причетних до п’яти крадіжок. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУНП у Львівській області.

У селі Нижня Вовча в ніч на 12 березня зловмисники – мешканці різних сіл Старосамбірського району, пошкодивши навісні замки на воротах, проникли у два гаража, звідки викрали бензопилу, електродрель, болгарку та десять літрів бензину. У тому ж селі чоловіки викрали автомагнітолу з автомобіля «Мазда», що належить місцевому мешканцю.

Тієї ж ночі у селі Конів зловмисники у такий самий спосіб проникли ще у два гаража, звідки викрали дві електродрелі, зварювальний апарат, електрорубанок, дві болгарки, шуруповерт та ще одну автомагнітолу.

За цими фактами були відкриті кримінальні провадження за ч.1 та ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Правоохоронці встановили марку автомобіля, яким пересувалися зловмисники.  Працівники групи реагування патрульної поліції вночі 12 березня виявили авто та після переслідування затримали зловмисників у порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють причетність затриманих до скоєння інших злочинів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *