ОСТАННІ НОВИНИ

Яна Шемякіна нагородила у Львові переможців дитячих змагань із фехтування

|

У Львові визначили переможців Всеукраїнських дитячих змагань «Перші кроки» на призи Олімпійської чемпіонки з фехтування Яни Шемякіної, які відбулись під патронатом Національного олімпійського комітету України. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Загалом до Львова приїхали 150 дітей, змагались вони  у різних вікових категоріях : 8 років і молодші; 10 років та 11-12 років з Києва, Харкова, Хмельницького, Ужгорода, Чернівців, Тернополя і Львова.

Участь у змаганнях, які відбувалися у двох залах навчально-спортивної бази Львівського державного університету фізичної культури.

Організаторами змагань виступили Львівська Академія фехтування за підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської обласної державної адміністрації, Львівського державного університету фізичної культури, відділення НОК України у Львівській області та обласної федерації фехтування.

Так  найкращими фехтувальниками змагань стали  Владислав Бальбуза, Ольга Орлова (Київ), Домініка Петрусь, Лев Майстренко, Захар Калинка (Львів), Анастасія Голич (Ужгород), Софія Жигальська (Тернопіль), Артем Мельник (Хмельницький) та інші.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *