ОСТАННІ НОВИНИ

Поліція викрила перехожого, який ніс ящик «набитий» патронами

|

Працівники Яворівського відділу поліції вилучили у чоловіка патрони калібру 5,45 мм та 7,62 мм та скерували їх на експертизу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Працівники Яворівського відділу поліції 9 березня під час оперативного відпрацювання території району виявили у одному з сіл чоловіка, котрий ніс характерний металевий ящик. Чоловік поводився підозріло та, побачивши правоохоронців, намагався уникнути зустріч з ними. Поліцейські встановили особу перехожого – ним виявився 44-річний місцевий мешканець. У металевому ящику, який він мав з собою, були виявлені більше тридцяти патронів калібру 5,45 мм та 7,62 мм.

«Чоловік пояснив, що ящик з патронами він знайшов на околиці села і ніс його здати на пункт прийому металобрухту», – розповів начальник Яворівського відділу поліції підполковник поліції Ігор Муха.

У присутності понятих поліцейські вилучили набої та скерували їх на експертизу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі  до семи років. Правоохоронці встановлюють походження патронів, проводяться слідчі дії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *