ОСТАННІ НОВИНИ

Муніципали разом з активістами вилучили у торговців 500 букетів первоцвітів

|

Як повідомили в управлінні екології та ландшафтного планування ЛМР, 7-8 березня управлінням екології спільно з активістами ГО «Eко Zахист» та працівниками ЛКП «Муніципальна дружина» було проведено рейди в рамках природоохоронних заходів «Врятуй первоцвіт», передає Львівський портал.

Зокрема, на ринках «Галицький», «Добробут» та «Привокзальний» проведено обстеження на предмет дотримання вимог природоохоронного законодавства під час реалізації первоцвітів.

За результатами рейдів вилучено близько 500 букетів первоцвітів, 300 цибулин шафрану та складено один протокол про адміністративну відповідальність на порушника.

Вилучені букети без цибулин передані до Гарнізонного Храму Петра та Павла та Церкви Преображення Господа Нашого Ісуса Христа. Цибулини шафрану будуть висаджені на території парків міста.

Управління екології та ландшафтного планування вкотре наголошує, що не купуючи первоцвіти ми можемо примусити систему торгівлі первоцвітами зупинитись, відтак звести до мінімуму мотивацію зривати в природі квіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *