ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний водій легковика збив п’яного водія мотоцикла

|

Сьогодні вночі, екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення про ДТП без потерпілих на перехресті вулиці Зернової та проспекту Чорновола. Як виявилося на місці ДТП, до адмінвідповідальності довелося притягувати нетверзого водія легковика і нетверезого водія мотоцикліста. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

За даними поліції, патрульні прибули на місце ДТП та з’ясували, що водій автомобіля ВАЗ виїжджав з вулиці Зернової на проспект Чорновола та не пропустив водія мотоциклу Kawasaki, який рухався головною дорогою. Внаслідок зіткнення транспортні засоби отримали механічні пошкодження, на щастя ніхто не постраждав.

Під час спілкування з водієм автомобіля ВАЗ патрульні помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти тест. Результат – 1.55 проміле. На 35-річного водія ВАЗ патрульні склали протокол за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння та винесли постанову за відсутність необхідних документів для керування транспортним засобом. Аналогічну постанову отримав і водій мотоциклу, який теж перебував за кермом напідпитку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *