ОСТАННІ НОВИНИ

Романа Насірова арештували на 60 діб з альтернативою внесення застави у 100 мільйонів

|

Солом’янський райсуд Києва обрав запобіжний захід для відстороненого голови Державної фіскальної служби Романа Насірова у вигляді арешту на 60 діб і призначив заставу в 100 млн гривень. Про це пише УП, передає Львівський портал.

Таке рішення уночі 7 березня ухвалив суддя Олександр Бобровник.

Слідчий суддя ухвалив: клопотання НАБУ, погоджене прокурором САП, задовольнити частково. Застосувати до Романа Насірова тримання під вартою, строком на 60 діб. Дата закінчення – 23.50 30 квітня. Застава 100 млн гривень.

Крім того суд поклав на Насірова ряд зобов’язань, зокрема не відлучатися з-за меж Києва без дозволу детектива, прокурора та суду, утримуватися від спілкування з підозрюваними, здати паспорти для виїзду за кордон та інші документи, які дозволяють покинути межі країни. Крім того Насіров зобов’язаний носити електронний браслет.

Нагадаємо, за даними Спеціальної антикорупційної прокуратури, дії Насірова завдали державі збитків на суму 2 млрд гривень. 3 березня Кабінет Міністрів відсторонив від виконання обов’язків голову Державної фіскальної служби України Романа Насірова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *