ОСТАННІ НОВИНИ

Під стінами Ратуші пройшла акція «Збережемо первоцвіти»

|

Сьогодні, 7 березня, біля будівлі Ратуші пройшла акція «Збережемо первоцвіти», яка мала на меті закликати мешканців Львова не купувати та не продавати первоцвіти, передає кореспондент Львівського порталу.

Під час проведення акції громадські активісти роздавали агітаційні листівки із закликами не зривати і не продавати первоцвіти. Також поблизу Ратуші активісти встановили живі первоцвіти висаджені у горшки, які нагадали, що у разі незбереження первоцвітів з часом ми можемо їх не побачити.

«Мета акції привернути увагу людей до цієї проблеми. Цього року ми повішали такі листівки з чорними ленточками та поставили у горщику живі первоцвіти. Це значить, що ще трішки і у цьому ящику залишиться лише один первоцвіт, а згодом вони взагалі зникнуть. Після цієї акції ми вирушимо з екологічною інспекцією на ринки з рейдами. Такі рейди цього місяця будуть проходити щотижня. Сьогодні ми привертаємо увагу людей до проблеми, але потім ми просто почнемо діяти та штрафувати порушників, які продають первоцвіти. Я вважаю, що на території міста Львова потрібно взагалі заборонити продаж цих рослин.Тому сподіваємося на підтримку мешканців, та надіємось, що дана акція надихне їх не купувати первоцвіти», – розповів  активіст «Еко Zахист» Орест Залипський.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *