ОСТАННІ НОВИНИ

Освітлення пішохідних переходів на Львівщині обійдеться у 16 мільйонів

|

Сьогодні, 7 березня, депутати Львівської обласної ради прийняли зміни до Програми з організації та безпеки дорожнього руху на автомобільних дорогах, вулицях міст, інших населених пунктів Львівської області на 2015-2017 роки. На це у обласному бюджеті закладено 20 мільйонів. Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Зокрема, як наголосив голова Львівської ОДА Олег Синютка, цього року буде освітлено до 150 пішохідних переходів, а це втричі більше ніж торік. «Також плануємо освітити і населені пункти, тому ще це безпека і подорожуючих, і місцевих мешканців. Окрім цього будуть вагові додаткові вагові комплекси на відремонтованих дорогах», – розповів він.

Із передбачених коштів 16 млн грн спрямують на освітлення пішохідних переходів та встановлення світлофорних об’єктів, 2 млн грн. – для встановлення стаціонарних систем відеонагляду за порушеннями правил дорожнього руху, ще 2 млн грн  –для облаштування місць габаритно-вагового контролю на дорогах загального користування, їх освітлення, закупівлю вагових комплексів.

Фото: eveningkiev.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *