ОСТАННІ НОВИНИ

Місія «зловити нічного метелика дамі». Експеримент Львівського порталу

Катерина РОДАК, Львівський портал

|

З прадавніх давен людина, як істота егоїстична, шукає різноманітних втіх для себе та свого тіла. Інтим-послуги надавались чоловікам ще з античних часів, і з кожним десятиліттям такі речі стають все більш доступними та приймаються за норму. Утім з плином часу суспільство фемінізувалось, і жінки теж почали жадати свого: з кожним роком у світі, та в Україні зокрема, набирають популярності чоловічі секс-послуги. Попри це попиту на чоловічий інтим в рази менше, ніж на жіночий. Чи то жінки такі скромні, чи чоловіки не наважуються пропонувати себе…

Жіночі особливі послуги доступні у Львові ледь не на кожному кроці: ескорт-агенції працюють, майже не приховуючись, сайти з пропозиціями теж, дівчата регулярно «гуляють» на трасах. Львівський портал вирішив перевірити, чи «процвітає» у Львові чоловічий секс-туризм та проституція і чи легко у культурній столиці знайти партнера на одну ніч.

Різноманіття та ціни

Знайти можливість «зняти» чоловіка у Львові – справа не з легких, адже у тому самому Києві, пропозицій на різних сайтах оголошень в рази більше. Окрім того, важливо перевірити, чи чоловік справжній, чи не вивезе він вас у ліс, не пограбує тощо.

Щоб заглибитись у проблематику, нам довелося створити «фейкову» людину, зробити їй електронну пошту, адже більшість чоловіків надають перевагу спілкуванню на тему своїх послуг саме онлайн. Таким чином нашою героїнею, що шукала інтимного екстриму у Львові, стала Людмила Г.

Так от: в основному на сайтах інтим-оголошень ескорт або просто «веселу нічку» пропонують чоловіки від 19 до 35 років, абсолютно різної статури та вправності. Насправді їх не дуже багато та й «достукатись» до них не так вже й легко. Але нашій вигаданій Людмилі це вдалося. Написавши декільком чоловікам, чиї анкети містили хоча б мінімальну інформацію, та програвши з кожним різний сценарій (ми прикидались жінками різного віку, соціального статусу та з різними забаганками), Людмила отримала декілька відповідей, в основному – позитивних. Ось, до прикладу, мужчина відмовив нашій героїні поїхати з нею на два дні у Трускавець на інтимний відпочинок, втім за 700 гривень готовий провести з нею ніч у Львові та навіть винайняти квартиру. На питання щодо довідки про стан здоров’я донжуан просто відповів, що проблем у нього немає. Більшість чоловіків взагалі проігнорувала це питання…

Часто трапляються і випадки ігнорування з боку надавачів послуг: або телефон недійсний, або не відповідають електронно. Курйозний випадок стався у Людмили з чоловіком під нікнеймом «Платон», що був зареєстрований на сайті інтимних послуг. Коли ми подзвонили за номером його телефону, щоб дізнатися деталі пропозицій, то виявилось, що власник номеру вже не перший день намагається позбутися телефонних дзвінків від жінок, оскільки ніколи не займався подібними послугами. У принципі, зареєструвати когось на інтим-сайт «по приколу» – це, мабуть, найменший вид шахрайства, який може бути пов’язаний із цією сферою. Як відомо, часто-густо після «шаленої нічки» жінки опиняються без грошей, прикрас, іноді трапляються ситуації з погрозами, як от нещодавно у Львові. І головне – не кожна жінка захоче йти до поліції після такого випадку, адже це буде неабиякий ризик підмочити репутацію леді.

Та повернімося до наших казанов. Ми заскрінили декілька цікавих публічних пропозицій від мужчин (без надто збочених фото та послуг, бо ж наша Людмила – інтелігентна дама).

Найбільш солідною зі всього, що Людмила проаналізувала у мережі, їй здалася ескорт-агенція «Алекс», яка займається виключно чоловічими інтим-послугами у всій Україні, пропонує мужчин до кольору до вибору – тут навіть є донжуани зі статусом VIP. Після того, як вибір зроблено,алгоритм дій виглядає так: клікаєш на мужчину, додаєш його у кошик (як продукти на базарі чи дешеву косметику на китайському сайті), вводиш свою електронну пошту і чекаєш, поки тобі напишуть з агенції. Наша Люся замовила собі майже всіх жеребців, але чогось на електронку так і не відписали…Може, перелякались напористої жінки? Телефонів у подібних агенціях зі зрозумілих причин немає.

Щодо цінової політики, то в порівнянні з нічними метеликами-жінками, мужчини, що обрали найдревнішу професію, дешевші. Якщо пошукати, то можна «зняти» хлопа за 250 гривень за годину, вся ніч з таким самцем обійдеться гривень у 500-600. Є, звісно, донжуани і для вибагливих – вони пропонують майже все, чого забажає душа чи то тіло, і візьмуть за годину приблизно 600-700 гривень, а ніч може коштувати і 1000-2000 грн. Не сильно коливаються цифри і при замовленні послуги супроводу на різноманітні події чи просто «погуляти», якщо ви приїхали до Львова поєднати «приємне з корисним».

А як щодо «халяви»?

Існує ще один неважкий спосіб «зняти» чоловіка та ще й найчастіше…безкоштовно. Це різноманітні сайти знайомств. Дуже часто на таких сайтах реєструються шахраї, аби різними методами «розводити» людей на гроші, на інтимні фото (які потім можна продати), номери банківських карток, скани документів тощо.

Ми зареєстрували Людмилу на одному із таких сайтів, де вона представилася як 46-річна розлучена жінка, що перебуває у пошуку чоловіка для супроводу її в Туреччину. Само собою Людмила обіцяє усе оплатити, у тому числі послуги сексуального характеру. Наша Люсінька за першу годину після реєстрації на сайті отримала десятки повідомлень від чоловіків віком від 19 до 50 років, що «клюнули» на її пропозицію. Лише одиниці усвідомили, що тут щось не чисто. Коли ми листали сайти оголошень, то бачили повідомлення юнаків, що готові за гроші вдовольнити жінок бальзаківського віку, а тут багато молодих хлопців були готові зробити це безкоштовно.

Втім, давайте проглянемо ймовірні розвитки подій у нашої Люсі з десятками кавалерів:

  1. Вона таки справді заможна жінка і дійсно зустрінеться з вами у реальному житті, доведе, що ви летите в Туреччину на відпочинок за її рахунок і їй справді потрібно лише це. Ця ситуація ще раз доведе теорію «Пугачова-Галкін» і, в принципі, нічим кримінальним тут не пахнутиме.
  2. Хитрунка Люся, побачивши, що ви наївний дурень, змусить вас надіслати їй номер вашої картки або скани документів (для оформлення туру) чи попросить вас позичити їй кошти на оплату – варіантів купа. Потім Людмила зникне і відніме у вас не лише щось матеріальне, а й трохи гідності.
  3. Люся зустрінеться з вами ще у Львові, щоб «спробувати» і обчистить вас до нитки. Тут методів теж багато.
  4. Людмила має ВІЛ ну і тут ви розумієте, що буде. (Жоден з кавалерів не запитав нашу Людмилу про стан її здоров’я!).

Решту варіантів розвитку подій можна додумати. І навіть сама Людмила не застрахована від недобросовісних жеребців, бо ж і її легковажність може комусь прислужитися.

Отож, як виявила наша Людмила Г. під час експерименту, жінці у місті Лева знайти собі дорослих розваг чи точніше молодика на одну ніч – завдання не з легких. Точніше абищо знайти можна, також вийде знайти навіть щось пристойне, але таким різноманіттям, яке пропонує ринок жіночих секс-послуг, чоловічий похвалитися не може. Тому наша Людмила поки що вирішила лишитися того ровера, а ви вже самі собі робіть висновки…

 P.S. Дещо безграмотні повідомлення нашої Людмили – це частина плану.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *