ОСТАННІ НОВИНИ

Чого варто чекати місту від цьогорічного Великоднього ярмарку

|

Організатори Великоднього ярмарку презентували концепцію проведення цьогорічного дійства. Також вони розповіли про вартість оренди будиночків для підприємців, що хочуть продавати свою продукцію на ярмарку, передає кореспондент Львівського порталу.

Великодній ярмарок у Львові, як завжди, погодилась робити одна компанія, яка займається організацією всіх ярмарків в місті.

Організатори запевняють, що з кожним роком ярмарок стає цікавішим не лише для туристів, а й для львів’ян. Цьогорічний Великодній ярмарок буде розділений на три частини: гастрономічний сектор, сувенірна продукція та Великодня майстерня. Остання, в свою чергу, поділятиметься на два підпроекти: у квітні там будуть працювати народні майстри, а у травні – виставка сучасного мистецтва.

Варто додати, що підприємцям, які захочуть працювати на ярмарку доведеться заплатити чималу суму за оренду будиночку.

«На території ярмарку буде встановлено 99 будиночків. Оренда одного будиночку – від 20 до 25 тисяч гривень, залежно від продукції, яку продаватимуть», – розповіла арт-директор ярмарку Ольга Гренюх.

Якщо порахувати навіть за найнижчою вартістю оренди, то організатори Великоднього ярмарку зароблять більше 2 мільйонів гривень. Міський бюджет ж отримає з цього копійки: минулоріч в казну було сплачено 150 тисяч гривень.

Зазначимо, що досі не відомі конкретні дати проведення Великоднього ярмарку. Це питання міська рада обіцяє вирішили на виконкомі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *