ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові підприємцю всадили ножа у шию через розбіжності у цінах на товар

|

Стали відомі подробиці різанини на ринку «Торпедо» у Львові. Як виявилося, конкурент по бізнесу всадив ножа у шию підприємця, через дешевшу вартість його кролів. Про це Львівському порталу повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

Як відомо, у Личаківський відділ поліції надійшла заява від 41-річного жителя Бродівського району. Чоловік повідомив, що близько 9.45 на одному з львівських ринків його травмував інший чоловік.

Правоохоронці встановили, що зловмисник заподіяв чоловіку тілесні ушкодження під час конфлікту, який виник через розбіжності у цінах на товар.

«Того дня між потерпілим та іншим підприємцем виникла сварка. Конкурента, який теж торгує кроликами, обурило те, що заявник знизив ціну на товар, і він під час конфлікту вдарив його ножем у шию, заподіявши поверхневу колото-різану рану – йдеться у повідомленні.

Працівники поліції встановили особу зловмисника – 60-річного мешканця Львова.

Відкрите кримінальне провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Наразі правоохоронці з’ясовують обставини події, проводиться  розслідування.

Раніше Львівський портал повідомляв, що на ринку у Львові сталася різанина через конкуренцію в бізнесі. Різанина сталася на ринку на вулиці Кукурудзяній. Як відомо на цій вулиці знаходиться відомий ринок «Торпедо».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *