ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік викрав авто, щоб з’їздити у магазин, і потрапив у ДТП

|

На Львівщині зловмисник викрав та розбив автомобіль. Правоохоронці встановили особу викрадача, йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

За даними поліції, у Мостиське відділення поліції 5 березня звернувся 60-річний житель одного із сіл району. Він повідомив, що вночі з його господарства був викрадений автомобіль марки «ВАЗ-2102». Згодом чоловік виявив легковик зі значними технічними пошкодженнями на території села.

«Було встановлено, що до незаконного заволодіння транспортним засобом причетний 28-річний місцевий мешканець. Уночі для того, аби з’їздити в магазин за спиртним, зловмисник викрав автомобіль односельчанина. Під час подорожі він влаштував дорожньо-транспортну пригоду», – повідомив начальник Мостиського відділення поліції Олег Сушко.

За фактом викрадення авто відкрите кримінальне провадження. Статтею передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Розслідування триває, встановлюються усі обставини події.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *