ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра комісія візьметься за розслідування трагедії на шахті «Степова»

|

У понеділок, 6 березня, розпочне свою роботу Урядова комісія з розслідування причин виникнення надзвичайної ситуації, що сталася 2 березня на шахті «Степова» у Львівській області. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Міністерства регіонального розвитку Геннадій Зубко, передає Львівський портал.


«У понеділок розпочне роботу Урядова комісія з розслідування причин виникнення надзвичайної ситуації, що склалася 2 березня 2017 року у с.Глухів Сокальського району Львівської області на відокремленому підрозділі «Шахта «Степова» ДП «Львіввугілля».

Мета – з’ясувати причини аварії, яка привела до загибелі та поранення людей, зсередини отримати інформацію, що саме не спрацювало: інструкції з безпеки, чи їх не виконання, забезпечення системами безпеки, чи їхня несправність. Гірничорудна справа важка, але повинна бути безпечною при виконані інструкцій, дотримання технології, вчасно проведених з обладнанням регламентних робіт.

На жаль, кожна буква та кожне речення в інструкціях з безпеки написані за наслідками аварій та людських трагедій», – повідомив він.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *