ОСТАННІ НОВИНИ

Орбакайте злякалась протестів українських активістів: концерти перенесені

|

Великі сольні концерти – “Безсоння” популярної російської співачки Крістіни Орбакайте, заплановані в Україні (зокрема, на 6 березня в столичному Палаці “Україна” і на 8 березня в Одеському академічному театрі музичної комедії) в березні не відбудуться через протести активістів. Про це повідомляють організатори концертів в Україні, уточнюючи, що виступ артистки в Києві поки переноситься на 26 вересня 2017 року, відповідно, в Одесі – на кілька днів пізніше, передає УНІАН.

“Через неможливість забезпечення безпеки мого колективу і глядачів на моїх аншлагових концертах в Україні напередодні проведення Євробачення, за наполяганням організаторів, концерти переносяться на осінь. Всі квитки дійсні або ви можете повернути їх точки придбання”, – йдеться в офіційному повідомленні прес-служби актриси.

Зі свого боку, організатори концертів в Україні прийняли таке рішення під тиском громадськості, яка пригрозила акціями протесту і мітингами.

Активісти звинувачують 45-річну артистку в тому, що вона, зокрема, в 2014 році відвідала анексований Крим не через офіційний український пункт пропуску Чонгар.

Повідомляється також, що всі квитки, придбані на зазначені концерти (вартість яких в Одесі, зокрема, становить від 1600-3200 гривень), вважаються дійсними до 26 вересня поточного року. У разі незгоди володар квитка має можливість повернути за місцем придбання і одержати його вартість. Раніше лідер одеської організації “Рада громадської безпеки”

Марк Гордієнко заявляв, що патріоти не допустять проведення в Одесі концерту Крістіни Орбакайте, раніше виступала в окупованому Криму. (У 2014 році Орбакайте виступила на “Днях Москви” в окупованому Росією Севастополі).

Концерти Орбакайте були заплановані також у Харкові та Дніпропетровську.

Фото: pravda.if.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *