ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові воїни АТО читають казки дітям

|

Учасники проекту «Воїни АТО читають казки дітям» зустрінуться із юними слухачами у Центральній дитячій бібліотеці міста Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

За даними відомства, у неділю, 5 березня, о 15.00 год. у Центральній дитячій бібліотеці м. Львова, що за адресою: вул. Т. Окуневського, 3, у форматі зустрічі воїни АТО з дітьми, в рамках проекту «Воїни АТО читають казки дітям», запрезентують аудіоальбом казок.

Гостями бібліотеки будуть координатор проекту Настя Зайцева, учасник проекту Петро-Афанасій Цап (Моджахед), який прочитає казку «Пан Коцький», та гурт «Troye Zillia».

Як відомо, мистецько-соціальний проект «Воїни АТО читають казки дітям» зародився у кав’ярні «Вірменка». У ньому взяли участь воїни АТО – офіцери та рядові солдати з різних куточків України – Львова, Івано-Франківська, Чернівців, Дніпра, Харкова.

Учасники проекту, розвідники, медики, гранатометники, кулеметники та інші спеціалісти військових професій, які у звичайному житті працюють економістами, істориками, юристами, геологами, спробували себе у ролі казкарів. Під музичний супровід гуртів «Бурдон» і «Troye Zillia» вони начитали для дітей українські героїчні казки, давні карпатські легенди, казки для малят.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *