ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий похвалився, що французи дали 650 тисяч євро на Грибовицьке сміттєзвалище

|

Французький уряд ухвалив рішення про надання гранту у розмірі 650 тисяч євро на повний пакет проектної документації щодо закриття та рекультивації Грибовицького сміттєзвалища. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, передає Львівський портал з посиланням на прес-службу мерії.

Також мер зазначив, що досі нема фінального погодження з боку Мінрегіонбуду щодо затвердження угоди з Європейським інвестиційним банком. А 18 машин, які везли ТПВ зі Львова на інші полігони, були затримані та заарештовані.

«Наприкінці січня, в момент найжорсткішого блокування вивезення сміття зі Львова, я звернувся до міжнародних організацій та урядів іноземних країн з прохання про допомогу. Багато в чому саме завдяки міжнародному резонансу нам вдалось частково зняти блокаду та очистити місто. Сьогодні я хочу озвучити ще один ефект цього звернення.

Французький уряд ухвалив рішення про надання гранту у розмірі 650 тисяч євро на повний пакет проектної документації щодо закриття та рекультивації Грибовицького сміттєзвалища.

Всі роботи, відповідно до умов гранту, виконає французька компанія Еджіс, яка має досвід розробки проекту рекультивації та нагляду за роботами на одному з найбільших в Європі сміттєвих полігонів у Марселі», – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *