ОСТАННІ НОВИНИ

Забудовник незаконно осушує ставки на вулиці Зеленій та зводить на їх місці багатоповерхівки

|

Під час зведення багатоповерхових житлових будинків на вулиці Зеленій,283 незаконно осушили стави. Про це сьогодні, 2 березня, під час сесійного засідання повідомила голова постійної комісії екології та природокористування Львівської міської ради Ірина Оршак, передає з місця події кореспондент Львівського порталу.

Як пояснила депутат, з цього приводу із скаргами до неї звернулися місцеві мешканці. За словами Ірини Оршак, дозвільні документи на будівництво та оренда земельної ділянки погоджені для вулиці Зелена, 273, проте роботи ведуться на Зеленій, 283.

«Працівники підрядника проводять незаконні осушувальні роботи існуючих водойм на Зеленій , які є в переліку водних об’єктів на території Львова. У водоймах уже повністю зруйновано флору і фауну… Більше того, на місці одного ставу вже стоїть будинок, інший – засипають», – зазначила депутат.

Водночас Ірина Оршак повідомила про те, що порушення закону будівельниками зафіксували ще торік улітку. Відповідний акт склали представники Сихівської РА та управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Львівської міської ради. Ще один акт Сихівська РА, управління екології та благоустрою, КП «Адміністративно-технічне управління» Львівської міськради виписали цьогоріч 14 лютого – на вимогу екологічної комісії. Попри це, за її словами, підрядник продовжує й далі свої незаконні дії.

Додамо, що замовником будівництва є ПП «Спорт-Рекреація», генеральним підрядником виступає ТОВ «Екскомбуд».

Фото: ukr-remont.in.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *