ОСТАННІ НОВИНИ

Вибух на шахті «Степовій»: наймолодшому загиблому було всього 19 років

|

Наразі можна стверджувати про 8 летальних випадків на шахті «Степовій». Наймолодшому із загиблих було всього 19 років, а найстаршому – 42. Серед них – начальник дільниці, гірничий майстер та 6 шахтарів. Такі дані озвучили журналістам на засіданні спеціальної комісії, на якій головує прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, передає кореспондент Львівського порталу із місця події.

Усі пошукові роботи були завершені ще об 14 годині. Усіх постраждалих доправили до Червоноградської міської лікарні.

Також журналістам стали відомі імена загиблих гірників: Бігун Іван, Бєлоусов Микола, Клак Олександр, Коліда Тарас, Мелешко Ярослав, Михнич Василь, Лозинський Володимир, Старошевський Тарас.

Раніше Львівський портал повідомляв, що на Львівщині стався вибух на шахті. Є загиблі. Також стало відомо, що на шахті «Степова» загинуло вісім шахтарів. Голова ЛОДА Олег Синютка припускає, що трагедія на шахті могла статися через вибух метану. Петро Порошенко оголосив всеукраїнську жалобу через трагедію на Львівщині. Двоє із 14 врятованих гірників перебувають у важкому стані. Володимир Гройсман на Львівщині пообіцяв, що держава подбає про родини загиблих шахтарів та поранених гірників шахти «Степова».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *