ОСТАННІ НОВИНИ

Українці продовжують втрачати автомобілі через контрабанду цигарок

|

Минулої доби прикордонники виявили майже три тисячі пачок сигарет. За фактами контрабанди вилучили декілька авто. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПС України.

Зокрема у пункті пропуску «Рава-Руська», що на Львівщині, прикордонники виявили 800 пачок контрабандних сигарет. Сигарети намагався вивезти громадянин України. Під час перевірки з’ясувалося, що куриво він сховав в порожнині днища напівпричепа до вантажного автомобіля «Рено». Цигарки та напівпричіп на загальну суму майже 13 тисяч гривень вилучено.

Також учора правоохоронці Луцького загону виявили 400 пачок контрабандних сигарет. Їх намагалися провезти через залізничний пункт пропуску «Ягодин». Сигарети прикордонний наряд знайшов в міжстелевому просторі купе в вагоні поїзда, який прямував до Польщі.

Ще чотири транспортні засоби виявили прикордонники цього ж загону у пункті пропуску «Ягодин-авто». В легкових автомобілях  «Форд», «Пежо», Рено» та «Фольсваген», які прибули під керуванням громадян Білорусі та України, прикордонники виявили тайники з тютюном в салоні і в багажнику. У такий спосіб білорус та наші громадяни намагалися перевезти через кордон 260, 170, 220 та 200 пачок сигарет відповідно. Загальна сума оцінки вилученого курива склала майже 15 тисяч гривень.

Крім того, сьогодні співробітники Чопського загону виявили сигарети в транспортному засобі ще одного громадянина України в пункті пропуску «Тиса». Чоловік вивозив майже 700 пачок цигарок власним мікроавтобусом «Мерседес» під обшивкою стелі салону. В результаті чого українець  позбувся не тільки контрабандного тютюну, а й своєї автівки на загальну суму близько 250 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *