ОСТАННІ НОВИНИ

Протягом цього року у Львові хочуть висадити 10 тисяч дерев

|

Цього року в місті планують висадити 10 тисяч дерев. Як повідомили в управлінні екології та ландшафтного планування, велика висадка запланована на весну. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Цьогоріч плануємо висадити 10 тисяч дерев у різних районах Львова. Навесні маємо на меті посадити 2700 дерев і ті, які залишились з минулого року. Решту дерев плануємо висаджувати восени», – зазначили в управлінні екології та ландшафтного планування ЛМР.

Жителі міста і львівські комунальні підприємства долучаються до ініціативи озеленення міста. Зі згоди мешканців на подвір’ях будуть висаджуватись переважно фруктові дерева. Незабаром, зі сприятливими погодними умовами, планується висаджування близько 3 тисяч дерев, більшість з яких – на територіях шкіл і садочків. Також у планах відновлення садів біля медичних установ, скверів.

Як зауважили в управління екології та ландшафтного планування ЛМР, більшість дерев планують висадити восени на території парку, площею 22 га, що на Левандівці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *