ОСТАННІ НОВИНИ

Питання МАФів у Львові відклали до 2020 року. 58 споруд ліквідують?

|

На сесії ЛМР прийняли ухвалу, що регламентує діяльність у місті тимчасових споруд. Зокрема підприємцям дали рік часу, аби вони впорядкувати роботу своїх МАФів. Якщо торгівля вестиметься легально, і на неї не буде нарікань від мешканців то термін здійснення підприємницької діяльності буде автоматично продовжено до 2020 року. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Тимчасові споруди (МАФи) у Львові діятимуть щонайменше до 2020 року.

«Під час сьогоднішнього засідання сесії ЛМР було прийнято рішення продовжити термін здійснення підприємницької діяльності тимчасовим спорудам до 01.05.2018 року. Якщо протягом цього часу не буде жодних зауважень до їхньої діяльності і жодних правопорушень у проведенні підприємницької діяльності конкретної споруди, термін здійснення підприємницької діяльності буде продовжено до 2020 року», – йдеться у повідомленні.

Як доповіла на сесії Ірина Кулинич, директор департаменту економічного розвитку ЛМР, термін продовжать 1602 тимчасовим спорудам. До 58 споруд є зауваження, тому їх пропонують вилучити. Однак, в процесі обговорення, було внесено депутатами з голосу ще ряд пропозицій на вилучення. Дані пропозиції будуть враховані при формуванні ухвали.

«Ми даємо рік часу, щоб впорядкувати роботу щодо МАФів – всі дозвільні документи, відповідність темі, щодо розміщення на зупинках, продаж алкоголю тощо… Дуже багато МАФів з цього списку випадуть. Це ті, які порушують законодавство. Але ті МАФи, які будуть чесно працювати, до яких не буде жодних зауважень, будуть автоматично мати можливість продовжити свою діяльність до 2020 року», – повідомили Ірина Кулинич.

Як відомо у Львові відбувся пікет підприємців, які виступають проти свавілля міської влади на чолі з Андрієм Садовим та тиск на малий бізнесу Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *