ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська мерія дала «добро» на підземний паркінг біля Франкового вишу

|

Сьогодні, 2 березня, депутати Львівської міської ради затвердили інвестиційний проект «Реконструкція площі перед головним корпусом ЛНУ ім.І.Франка з будівництвом підземного майданчика для паркування, а також умови проведення конкурсу з вибору інвестора. Про це з сесійної зали передає кореспондент Львівського порталу.

«Цією ухвалою ми запускаємо процес підготовки до інвестиційного конкурсу. Наша мета – залучити приватного інвестора для будівництва підземного паркінгу з подальшим облаштуванням площі перед університетом. За попередніми розрахунками, цей паркінг може мати два підземні рівні і містити близько 350 паркомісць», – пояснила начальник управління інвестицій та проектів департаменту економічного розвитку, заступник директора департаменту Ольга Сивак.

Водночас, як додав міський голова Львова Андрій Садовий, в Франковому виші просто благають про облаштування цієї площі і очищення цієї території від авто:

«Університет благає про площу чисту від машин, щоб там могли відпочивати студенти і це був дійсно потужний громадський простір. Тому що нині виходиш з головного корпусу і перед тобою відразу купа машин. Задача – це прибрати…».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *