ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати взялися за проблему із маркуванням російських товарів у супермаркетах Львова

|

Львів має відновити маркування російських товарів у місцевих супермаркетах. Про це сьогодні, 2 березня, під час сесійного засідання Львівської міської ради заявив депутат Ігор Телішевський, передає кореспондент Львівського порталу.

Як він зазначив, у Львові наростає обурення у зв’язку з тим, що у нашому місті відсутнє маркування товарів російського походження у таких суб’єктів господарювання, як мережа будівельних супермаркетів «Епіцентр» та ТРЦ «Victoria Gardens».

Власне, у своєму запиті на адресу міського голови він пропонує продовжити на 2017-2019 роки строку дії ухвали з приводу координації інформаційної діяльності та захисту інформаційної безпеки на території Львова.

«Саме такими кроками ми підтримаємо нашу спільну позицію щодо торгівельних відносин з країною агресором та економічною блокадою окремих районів Донецької та Луганської областей», – зазначив депутат.

Як додав Ігор Телішевський, ще у липні 2014 року Львівська міська рада прийняла ухвалу «Щодо координації інформаційної діяльності та захисту інформаційної безпеки на території м. Львова». На жаль, дії цієї ухвали були обмежені термінами з 2014 по 2016 рік та не передбачали жодної відповідальності суб’єктів підприємницької діяльності, які її не дотримувались.

Фото: Lada.FM

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *