ОСТАННІ НОВИНИ

Конкурсна комісія обрала нового керівника Львівського театру ляльок

|

Переможцем відкритого конкурсу на посаду директора-художнього керівника комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» стала Уляна Мороз. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

Відповідне рішення ухвалила конкурсна комісія у   середу, 1 березня.За  Уляну Мороз проголосувало більшість  членів комісії. Відтак її кандидатуру пропонуватимуть затвердити на сесії Львівської обласної ради у вівторок, 7 березня.

Зазначимо, на цю посаду претендувало п’ятеро осіб: Лапунов Ніколь, ПукачБогдан, Ципіна Ірина, Земелько Людмила, Мороз Уляна. Вони представили нарозгляд комісії свою візію та бачення розвитку театру.

Довідка:

Мороз Уляна – закінчила Українську академію друкарства за спеціальністю «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво», Київський національний університет театру, кіно та телебачення імені І.К. Карпенка-Карого за спеціальністю «Театральне мистецтво».

Працює у Львівському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Юрія Дрогобича. У 2011 році заснувала майстерню «Мистецький простір», з 2008 року – режисер фестивалю середньовічної культури «Ту Стань».

Фото: ЛОР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *