ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині водій легковика потрапив до лікарні після зіткнення з ВАЗом

|

У Пустомитівському районі зіткнулись легковик з ВАЗом. Внаслідок ДТП постраждав водій легковика. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 27 лютого о 9.30 на трасі Київ-Чоп у Пустомитівському районі. Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля «ДАФ», 22-річний мешканець одного з сіл Миколаївського району, здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ-11183, яким керував 27-річний мешканець села у Камянко-Бузькому районі. Внаслідок зіткнення водій легковика отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований з діагнозом «закритий перелом лівої стегнової кістки, забійна рана лобної ділянки».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспортного особами, які керують транспортними засобами) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Проводяться слідчі дії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *