ОСТАННІ НОВИНИ

АТОвці закликають львів'ян не користуватися російським «Яндекс.Таксі»

|

Ветерани АТО обурені функціонуванням російського бізнесу в місті та закликають львів’ян не користуватися  послугами «Яндекс.Таксі». Цю позицію сьогодні, 24 лютого, озвучив під час прес-конференції ветеран-учасник АТО з «Союзу Ветеранів Десанту» Ігор Бездухов, передає з місця події кореспондент Львівського порталу.

«Є російські «Сбербанки», АТБ, тепер ще й «Яндекс. Таксі». Що далі? Може скоро почнуть відкривати посольства «ЛНР/ДНР»…Ви впевнені, що гроші, які ви платите цим перевізникам, не йдуть на зарплату бойовикам, які стріляють у наших хлопців?!Тому, закликаємо бойкотувати це таксі і не користуватися ним», – наголосив Ігор Бездухов.

«Не потрібно розповідати про те, чий це бізнес, адже всім відомо, що «Яндекс» – найбільший пошуковий сервер нашого прямого ворога – Росії. В той час, як наші хлопці захищають країну на Сході, а Росія ставить проти них танки, сюди до Львова їде їхній бізнес», – обурився депутат Львівської міськради, заступник голови комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики Віталій Свінціцький.

Водночас він додав, що «Яндекс.Таксі» намагається підкупити водіїв хорошим заробітком, заманюючи їх у такий спосіб на роботу. «Компанія запропонувала маркетинговий хід, щоби увійти на ринок. Протягом місяця кожному таксисту, який погоджується у них працювати, акційно доплачуватимуть, в залежності від замовлення, 50-80 грн. Водії ведуться на ці гроші, бо в місяць вони можуть заробити 30 тис. грн. У такий спосіб окупант маніпулює свідомістю, щоб прив’язати львів’ян до своїх послуг… А це означає, що власники-товариші нашого ворога будуть фінансувати війну на Донбасі», – каже Віталій Свінціцький.

За словами ще одного ветерана АТО Івана Слєпова, російським компаніям не може бути відкрита дорога до Львова. «Львів – є серцем спротиву проти російської агресії. Своє слово у цьому мають сказати передусім мешканці міста, яких закликаємо не користуватися цим  послугами. Водночас, є розуміння того, що  така ситуація стала можливою і тому, що наші служби таксі не справляються зі своєю роботою. Тільки тому конкуренти так легко потрапляють на наш ринок. Тому одним із кроків до вирішення ситуації і боротьби із російською компанією має стати надання якісних і доступних послуг місцевими операторами таксі», – наголосив воїн.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *