ОСТАННІ НОВИНИ

Ще у трьох поліклініках Львова цьогоріч можна буде записатись до лікаря онлайн

|

У 2017 році у Львові запрацює онлайн-реєстрація ще у трьох міських поліклініках. Про це сьогодні, 23 лютого, під час прес-конференції повідомив начальник міського управління охорони здоров’я Володимир Зуб, передає кореспондент Львівського порталу.

«У 2016 році запрацювала електронна реєстратура  в  міській лікарні №1 та в поліклінічних відділеннях цієї лікарні. З кінця січня 2017 року почала працювати електронна реєстратура в  міській поліклініці №2 – зараз вона працює у тестовому режимі. Цього року ця робота буде продовжуватись – і три поліклініки (№3, №5, №6)) теж вступають у цей процес. Тобто буде можливість віддаленого запису на конкретний день на конкретну годину до того чи іншого спеціаліста», – повідомив посадовець.

«У нас сьогодні 50% населення вже охоплено електронною реєстратурою – це три великі установи: четверта поліклініка найбільша, перші і друга лікарні – це під 400 тис. населення. Після зауску такої реєстрації ще в трьох закладах, фактично крім Галицького району і Брюхович, усе буде покрито. В Галицькому районі ми не спішимо, бо у нас тут є дві установи і 13 будівель і сьогодні я не впевнений, що ми можемо утримувати їх на таку невеличку кількість населення. Рішення остаточне будемо приймати , коли буду бачити, як рухатиметься реформа»,- наголосив В. Зуб.

Записатись до лікаря онлайн можна тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *