ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні повідомили подробиці нічної бійки у Львові за участі білорусів

|

У львівській патрульній поліції розповіли про деталі нічної бійки біля готелю «Львів». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульних.

Так, близько першої години ночі на оперативний номер 102 прийшло повідомлення, що відбувається масова бійка біля готелю Львів на пр. Чорновола. На місці події працювала поліція охорони, патрульні і слідчі.

«Встановили, що виник конфлікт учасниками, якого стали мешканці Львівщини та Білорусії. Він переріс у бійку. Особи учасників бійки встановлені. На одного із них, а саме на 31-річного львів‘янина патрульні склали протокол за дрібне хуліганство, адже він нецензурно висловлювався в бік поліцейських і агресивно поводився. Решта обставин з’ясовуватимуть», – повідомила речниця патрульної поліції Львова Катерина Рибій.

Водночас зазначається, що близько четвертої години ранку прийшло повідомлення від медиків, що до них за допомогою звернулося троє громадян Білорусі. Їх оглянули та діагностували забої. Після надання меддопомоги відпустили. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомляв Львівський портал, сьогодні вночі біля готелю Львів сталася масова бійка.

Фото: Обозреватель

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *