ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонники розповіли про цікаві сховки автомобілістів для перевезення контрабанди

|

У  пунктах пропуску  «Рава – Руська» та «Угринів» прикордонники завадили перевезенню через державний рубіж контрафактних тютюнових виробів у 2 випадках. Про це Львівському порталу повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України.

Цигарки чоловіки ховали в колесах авто, за декоративною обшивкою панелі приладів та ручки переключання передач. Усього прикордонники виявили майже  400 пачок цигарок різних торгових марок.

Цікавим є те, що громадяни з кожним разом все більше і більше вигадують схованки та місця де можна незаконно перевозити товар. Наприклад, спеціально вироблені тайники в порожнинах паливних баків, в моторних відсіках під капотом, в колесах, сидіннях авто, газових балонах, в деревині, полетах  з торфом, пресованими виробами, склотарою, труби та інші вироби з металу що мають внутрішні порожнини, лінолеум, папір у бухтах, шини для техніки, швейні вироби, мінеральна вата, вентиляційне обладнання та інша побутова, промислова техніка, насипні вантажі у мішках. І навіть був випадок коли приховали товар в акумуляторній батареї автомобіля який був обладнаний гібридним та електричним двигунами.

Наразі цигарки та 1 автомобіль вилучені та передані працівникам митної служби

Протягом 2016 року персоналом Львівського прикордонного загону було виявлено більш ніж 6,5 мільйони шт. цигарок на суму більш ніж  2млн гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *