ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пенсіонера вдарили ножем у серце

|

Учора на вулиці Володимира Великого 65-річному чоловіку нанесли ножове поранення у ділянку серця. Патрульні надали домедичну допомогу пораненому та затримали підозрюваного. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Так, вчора ввечері патрульні отримали повідомленні про те, що чоловіку завдали тілесні ушкодження на вулиці Володимира Великого. Коли вони приїхали на місце події, то побачили постраждалого з ножовим пораненням в ділянці серця.

«Патрульні, не гаючи ні хвилини часу, надали домедичну допомогу потерпілому. Попри те, що поранення вже затягнулося, кров текти не перестала. Інспектори зупинили кровотечу і, затиснувши рану, дочекалися медиків. Згодом допомогли їм перев’язати потерпілого і доставити його до карети швидкої. Патрульні разом зі слідчим опитали потерпілого про особу, яка завдала йому тілесних ушкоджень. 65-річний громадянин повідомив, що це зробив візуально знайомий йому чоловік, який живе в сусідньому будинку. Сам інцидент відбувся кількома годинами раніше. Підозрюваного затримали і викликали слідчих із Франківського відділу поліції», – зазначають у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *