ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові демонтують незаконно розміщену рекламу «Яндекс.Таксі»

|

Працівники КП «Адміністративно-технічне управління» протягом вихідних днів виявили факти незаконного розміщення рекламних конструкцій «Яндекс.Таксі». Про це повідомили в установі та зазначили, що вказаний розповсюджувач реклами і надалі має намір проводити свою рекламну кампанію, засмічуючи візуальний простір міста, розміщуючи такі конструкції на електроопорах, дорожніх знаках, світлофорах, інженерних спорудах та будівлях міста, передає Львівський портал.

«Ми оперативно проінформували всі комунальні служби міста про те, що даний суб’єкт розміщує рекламні конструкції незаконно, та нагадали їм про необхідність належного утримання об’єктів, відповідно до правил благоустрою міста. Паралельно силами підрядника КП «АТУ» також здійснюється демонтаж даних конструкцій», – пояснили в КП «Адміністративно-технічне управління».

Як наголосив директор КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик, і надалі здійснюється моніторинг ситуації, а у разі продовження незаконних дій – будуть звертатись до правоохоронних органів.

«Також хочемо звернутись до небайдужих мешканців міста з проханням у разі виявлення суб’єктів, що розміщують дані рекламні конструкції, оперативно повідомляти патрульну поліцію та «Гарячу лінію міста» Львова  для встановлення осіб порушників», – зазначив очільник КП «Адміністративно-технічне управління».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *