ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрийському районі молодик «обчистив» сільський магазин

|

Поліцейські викрили зловмисника, який обікрав сільський магазин. Розбивши вікно, чоловік проник до продуктової крамниці і виніс звідти готівки та товари на загальну суму майже 8750 гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

У Стрийський відділ поліції 17 лютого звернулася за допомогою 31-річна жителька району. Приватний підприємець повідомила, що вночі  обікрали її магазин, який знаходиться в одному із сіл.

З крамниці зникла готівка в сумі 3000 гривень, 44 пляшки горілки та 72 пачки цигарок. Сума завданих збитків становить 8750 гривень.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, до пошуку зловмисника було залучено службового собаку. Правоохоронці встановили, що до крадіжки причетний 23-річний місцевий мешканець. Речові докази у нього вилучені.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводяться слідчі дії, правоохоронці перевіряють причетність зловмисників до скоєння інших злочинів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *