ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові з’явиться громадський простір у стилі Джона Леннона. Біля нього буде забудова

|

У Львові за адресою вул. Джона Леннона, 41 з’явиться дев’ятиповерхівка. Відповідні містобудівні умови і обмеження ПП «Алтекс» надав сьогодні, 17 лютого, виконавчий комітет Львівської міської ради, передає кореспондент Львівського порталу.

Так, виконком погодив містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки на будівництво приватним підприємством “Алтекс“ багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом та громадськими приміщеннями на вул. Дж. Леннона, 41.

Згідно дкоументації, з цією адресою буде 9-поверхова житлова забудова, площею 650 кв.м. На території буде паркінг для 31 машини.

«Ми багато працювали з громадою, бо там щільна забудова…Відповідно вносились зміни до детального плану…Там є територія скверу. Ми погодили із забудовником, він виділить кошти на громадський простір для мешканців. У нас є ініціатива назвати цей сквер на честь Джона Леннона, зробити його тематично з використання його імені, субмарини тощо. Місцева громада там взяла участь у проекті «Громада в дії» і назбирала кошти та отримає грант. Частину коштів дасть забудовник», – зазначив депутат міськради Роман Іванців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *