ОСТАННІ НОВИНИ

Мережа таксі UBER вже у Львові набирає водіїв!

|

Ринок таксі у Львові останнім часом не тішить клієнта ані якістю надання послуг, ані технічним станом більшості автомобілів, ані оперативністю виконання замовлень. Львів’яни нерідко зателефонувавши серед робочого дня на диспетчерську лінію таксі, отримують відповідь, що у Вашому районі нема авто або беруть замовлення, а пізніше надсилають невтішну для клієнтів смс-ку. А про святково-вихідні дні, коли влаштовують надбавки то годі й говорити….

Але на ринку таксі грядуть революційні зміни, пропонує чіткі правила гри в Україні і, зокрема, у Львові компанія-гігант UBER. Ця американська компанія – розробник мобільного додатку для виклику водіїв з авто –  сьогодні успішно працює у понад 500 містах світу, в 70 країнах.

Не зайвим буде уточнити, що UBER пропагує таксі не у тому розумінні, в якому ми звикли його сприймати – «з шашечками» , а принципово новий, модернізований вид сервісу. Таксистом в компанії UBER може бути будь-який водій з власним авто – готовий відповідально працювати і при цьому багато заробляти.

Як це працює для клієнта та, як стати водієм UBER у Львові читайте у статті Львівського порталу: Якісне таксі замовляли? UBER вже скоро у Львові!

Варто додати, що у Києві UBER уже успішно працює ще із минулого року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *