ОСТАННІ НОВИНИ

До річниці розстрілу Майдану у Львові відбудеться тиха хода пам’яті

|

У понеділок, 20 лютого, до третьої річниці трагічних подій на Майдані Гідності, у Львові відбудеться тиха хода пам’яті Героїв Небесної Сотні. Формуватимуть колону з 13.00 год. біля Львівського національного університету ім. Івана Франка. Звідти студентська молодь організовано пройде до пам’ятника Т. Шевченку за маршрутом: вул. Ю. Словацького – вул. П. Дорошенка – пр. Свободи. Відтак, о 13.45 год. на площі перед пам’ятником Т. Шевченку відбудеться спільна молитва. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Студенти та влада міста вшанують героїв Небесної сотні тихою ходою із символічною назвою «Вогонь Небесної Сотні». Мета акції – пробудити пам’ять буремних лютневих днів на Майдані. Донести до громади вогонь, котрим захисники Майдану захищалися від «Беркуту». Цей захід вкотре нагадає владі про те, що молодь сьогодні не пробачить знецінення символів Майдану», –  зазначає  Роман  Яцикович, начальник студентського відділу ЛНУ імені І. Франка

«Тиху ходу разом зі студентами організовуємо вже втретє. Захід не лише нагадує про трагічні події Революції Гідності, він є символом нашої віри у правду, незалежність і демократичні цінності. Закликаємо усіх небайдужих стати учасниками цієї духовно-патріотичної події, щоб вкотре осмислити важливість спільного протистояння несправедливості та продовжити боротьбу за світле майбутнє українського народу, яку розпочали безсмертні Герої Майдану», – зазначають в управлінні внутрішньої політики Львівської міської ради.

Фото: tv-vin.com.uа

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *