ОСТАННІ НОВИНИ

Відтепер українці в Польщі зможуть телефонувати на Батьківщину вдесятеро дешевше

|

Другий за розміром польський оператор мобільного зв’язку Play створив для українців, які мешкають у Польщі, унікальний тариф, завдяки якому в Україну можна телефонувати за вдесятеро нижчими цінами. Про це сьогодні, 16 лютого, на прес-конференції у Львові повідомив маркетинг-директор Play Бартош Добжинський, передає кореспондент Львівського порталу.

Власне, спеціальний тариф для українців вперше у Польщі запустили два тижні тому. Мобільний оператор PLAY зробив дзвінки в Україну вдесятеро дешевшими, ніж раніше, а саме 1,96 грн (0,29 зл.) за 1хв чи 1 SMS. Більше того, стала нижчою і ціна на мобільний інтернет: в рамках тарифного плану користувачі можуть купити 2 Гб за 60 грн (9зл.) або 6 Гб за 130 грн (20 зл.) і користуватись Skype та Viber.

Як пояснив Бартош Добжинський, цей проект впровадили для громадян України, тому що українці – найчисленніша етнічна громада в Польщі: «Дуже багато українців приїздить до Польщі працювати, навчатися, гостювати у друзів та рідних. За останній рік їхня кількість зросла на 65%, і у 2016 році становила 1,2 млн осіб. Також не можна не згадати про те, найбільше до Польщі хлинуть мешканці Західної України, зокрема, львів’яни, тому презентацію і влаштували тут. Завдяки цій унікальній пропозиції українцям в Польщі буде  простіше зв’язувати з родичами та друзями на Батьківщині. Це лише 0,29 зл. за хвилину спілкування в Україну…».

Обличчям рекламної кампанії нового тарифу став відомий український гурт «Океан Ельзи». Ролик за участі Славка Вакарчука вже транслюють на національних телеканалах Польщі. «Учасники групи були зацікавлені взяти в цьому участь не лише для самореклами, а й через соціальну відповідальність», – наголосив Бартош Добжинський.

Водночас маркетинг-директор Play зауважив, що цю ексклюзивну пропозицію розрекламовують і в Україні, щоби люди, які збираються їхати до Польщі, знали про такий вигідний тариф.

Детальніше про те, як підключити послугу, читайте тут. Cтартові пакети PLAY можна купити в 30 тис. точках продажу в Польщі, зокрема, на заправках, у продуктових магазинах, кіосках, тощо.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *