ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на крадіжці затримали рецидивіста з Харкова

|

У Львові правоохоронці затримали рецидивіста-гастролера. Зловмисник, причетний до крадіжок продуктів з супермаркету, раніше був судимий за крадіжки, зберігання наркотиків, незаконне зберігання зброї та зґвалтування. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

До Сихівського відділу поліції протягом лютого надійшло кілька повідомлень про крадіжки продуктів харчування з одного з львівських торгівельних центрів. Під час останнього випадку працівники поліції затримали зловмисника, котрий викрав з торгівельної зали продуктів на більше ніж чотириста гривень. Його особу встановлено – це 36-річний уродженець Харкова, котрий на цей час не має визначеного місця проживання.

«Зловмисник раніше був п’ять  разів судимий за крадіжки, зберігання наркотиків, незаконне зберігання зброї та зґвалтування. У Львові ми вже встановили його причетність до шести епізодів крадіжок з супермаркетів, перевіряємо на причетність до скоєння інших злочинів. Рішенням суду для нього обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою», – розповів заступник начальника Сихівського відділу поліції підполковник поліції Роман Дзюдзь.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – до п’яти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *