ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві 20-річного самбірчанина

|

Сьогодні, 14 лютого у центрі Львова поліцейські затримали 20-річного самбірчанина, який вчинив вбивство та переховувався.  Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Під час проведення оперативних заходів працівник Самбірського відділу поліції побачив на одній із вулиць Львова зловмисника, який причетний до вбивства та переховувався. Правоохоронець повідомив про це співробітникам Управління кримінальної поліції Головного управління Нацполіції у Львівській області. Невдовзі зловмисника було затримано.

Нагадаємо, 10 лютого близько 23.00 у Самбірський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць міста горить житловий будинок. Після ліквідації пожежі на першому поверсі було виявлено тіло чоловіка.

Слідчо-оперативна група встановила особу загиблого – раніше судимого 40-річного власника оселі. Під час огляду на його шиї було виявлено ріжучі проникаючі поранення з пошкодженням кровоносних судин. За попередніми висновками експертів, смерть настала внаслідок втрати крові.

Під час проведення слідчих дій правоохоронці встановили, що до вбивства причетний 20-річний мешканець Самбора. Зловмисника затримано в порядку ст.208 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *