ОСТАННІ НОВИНИ

На вуличне освітлення населених пунктів Львівщини передбачили десять мільйонів

|

Сьогодні, 14 лютого, депутати Львівської обласної ради погодили Програму зовнішнього освітлення населених пунктів Львівської області на 2017-2020 роки. Про це з сесійної зали передає кореспондент Львівського порталу.

Так, передбачається реконструкція, будівництво та капітальний ремонт об’єктів зовнішнього освітлення,  а також  встановлення автономних світлодіодних джерел освітлення.

«Ця програма скерована  першочергово на покращення освітлення вулично-шляхової мережі населених пунктів сільських, селищних та об’єднаних територіальних громад, зокрема аварійно небезпечних ділянок доріг, пішохідних переходів, доріг з насиченим автомобільним рухом», – зазначив в.о. директора департаменту розвитку та експлуатації ЖКГ Львівської ОДА Назар Романчук.

Своєю чергою під час розгляду питання голова бюджетної комісії облради Олег Домчак запропонував встановити граничну кошторисну вартість об’єктів освітлення в межах від 400-1200 тис. млн грн.

Варто зауважити, що перелік об’єктів визначатиметься шляхом конкурсного відбору.

На фінансування цієї програми у 2017 році передбачили 10 млн грн. Втім, також планується залучати кошти з інших джерел, зокрема з місцевих бюджетів на умовах співфінасування.

Фото: Львівська газета

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *