ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині 17-річна горе-матір залишила немовля, аби влаштувати особисте життя

|

На Львівщині недобросовісну матір притягнуть до адміністративної відповідальності. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУНП у Львівській області.

13 лютого, старший інспектор сектору ювенальної превенції Кам’янко-Бузького відділу поліції Христина Лоза спільно із працівниками служби у справах дітей виявили факт неналежного виконання батьківських обов’язків в одній із сімей.

Напередодні до працівників поліції звернулась сусідка, яка повідомила, що 8-місячне немовля регулярно залишається без догляду матері, а за її відсутності дитиною опікується бабуся.

Як повідомили правоохоронцям односельчани, 17–річна матір дитини росла без догляду батьків. А минулого четверга вона поїхала з дому і донині не повернулася. В телефонній розмові з поліцейськими жінка повідомила, що вона перебуває в гостях у подруги і повертатись додому наразі не має наміру, оскільки влаштовує своє особисте життя.

Наразі дитину доставлено в лікарню для медичного огляду, вирішується питання про її поміщення у львівський будинок дитини. Матір немовляти буде притягнуто до адміністративної відповідальності за недотримання батьківських обов’язків щодо виховання дитини.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *