ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада знову просить Кабмін про гроші для перинатального центру: виділених коштів – замало

|

Сьогодні, 14 лютого, депутати Львівської обласної ради прийняли рішення звернутися до Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо дофінансування реконструкції Львівського обласного клінічного перинатального центру. Про це з сесійної зали передає кореспондент Львівського порталу.

Отож, депутати просять вжити вичерпних заходів з метою якнайшвидшого дофінансування в повному обсязі завершення у 2017 році реконструкції центру. А також зобов’язати Міністерство охорони здоров’я України взяти на особливий контроль і вважати пріоритетним питання реконструкції перинатального центру, яке розпочалося в межах національного проекту «Нове життя.Нова якість охорони материнства та дитинства».

Як повідомляв Львівський портал, минулого тижня Кабмін ухвалив рішення про виділення державної субвенції  в розмірі  45 млн грн на відновлення будівельних робіт у Львівському обласному перинатальному центрі.

Водночас трудовий колектив Львівського перинатального центру звернувся до Львівської обласної ради з проханням розглянути можливість співфінансування реконструкції закладу, тому що виділених Кабміном коштів, є вкрай недостатньо для завершення необхідних робіт.

Також повідомлялося що, для того, щоб перинатальний центр у Львові до кінця року відкрили, потрібно 170-180 млн грн.

Фото: Leopolis.News

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *