ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові двічі повідомляли про замінування магазину у центрі міста

|

В суботу двічі неправдиво повідомляли про замінування магазину «Копійочка». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, в суботу у Львові двічі повідомляли про замінування магазину «Копійочка» (вул. Князя Ярослава Осмомисла, 2, Галицький район). Однак під час обстежень вибухових пристроїв не виявили.

Зокрема, 11 лютого о 10:00 год. невідома особа з мобільного телефону на телефон Львівського оператора служби «102» обліково-аналітичного забезпечення та оперативного реагування Головного управління національної поліції у Львівській області повідомила про замінування магазину  «Копійочка». Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з «Планом дій …» у складі 24 осіб та 8 одиниць техніки (з них 5 осіб та 1 одиниця техніки від ГУ ДСНС України у Львівській області). На час обстеження з приміщень магазину було виведено 10 осіб (4 персоналу та 6 відвідувачів). Спеціалісти вибухотехнічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ НП у Львівській області обстежили приміщення магазину та прилеглу територію. Об 11:05 год. пошукові роботи завершили: вибухового пристрою не виявили.

Також об 11:30 год. невідома особа з мобільного телефону на телефон Львівського оператора служби «102» повідомила про замінування магазину  «Копійочка». Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з «Планом дій …» у складі 22 осіб та 8 одиниць техніки (з них 5 осіб та 1 одиниця техніки від ГУ ДСНС України у Львівській області). На час обстеження з приміщень магазину було виведено 9 осіб (4 персоналу та 5 відвідувачів). Спеціалісти вибухотехнічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ НП у Львівській області обстежили приміщення магазину та прилеглу територію. О 13:00 год. пошукові роботи завершили: вибухового пристрою не виявили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *