ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний молодик підірвав гранату біля Приміського залізничного вокзалу

|

У Львові на вулиці Городоцькій, 173 у дворі вибухнув предмет, схожий на гранату. На щастя ніхто не постраждав. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Як розповіли у Франківській районній адміністрації, сьогодні орієнтовно о 9.00 год у дворі на вул. Городоцькій, 173 стався вибух предмета, схожого на гранату. Ніхто не постраждав. Зараз на місці працює поліція та відповідні служби.

«За попередніми даними, предмет, схожий на гранату, викинули у двір з вінка», – додав голова Франківської районної адміністрації Тарас Гнида.

«За даними Ситуаційного центру поліції Львівщини, один із жителів Городоцької, 173 випивав із товаришем вдома і коли посварилися – взяв гранату і підірвав у дворі будинку», – повідомляють активісти Варта1.

Як з‘ясували правоохоронці,  гранату кинув 54-річний раніше судимий місцевий житель, який мешкає на четвертому поверсі даного будинку. Він, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння,  разом з приятелем стояв на сходовій клітці будинку  і, зі слів товариша, скаржився на невдоволеність від життя. Після чого пішов до свогопомешкання взяв гранату і кинув її на подвір’я.

Чоловіка затримано. З його слів, він кинув гранату після сварки з дружиною, бо  «йому набридло так жити». Відкрито кримінальну справу.

Фото: Варта1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *