ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині поліція влаштувала гонитву за п’яним екс-чиновником МВС

|

На Львівщині пенсіонер органів внутрішніх справ утікав нетверезий на своєму автомобілі та погрожував патрульним. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

За даними поліції інцидент трапився 9 лютого близько 22.00 на об’їзній дорозі міста Жовква в напрямку міста Червоноград. Патрульні помітили автомобіль Kia Sorento з видимими технічними несправностями. Інспектор прийняли рішення зупинити транспортний засіб, однак водій проігнорував вимоги і продовжував рух набираючи швидкість.

На підмогу залучили ще один екіпаж. Водій здійснюючи маневри вдарив обидва службових автомобілі. Коли поліцейські таки зупинили автомобіль порушника. Там перебував 53-річний водій з ознаками алкогольного сп’яніння. Чоловік поводився агресивно – погрожував патрульним фізичною розправою.

При перевірці документів з’ясувалося, що водій є пенсіонером МВС і займав високі посади в органах внутрішніх справ в районах Львівщини. Чоловік відмовився проходити огляд на стан сп’яніння.

Патрульні оформили на нього протокол за керування у нетверезому стані та за обидві скоєні ДТП. Окрім того протокол за не виконання вимог про зупинку та винесли постанову за відсутність документів для керування транспортним засобом. Автомобіль порушника забрала дружина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *