ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловік сам перерахував кошти шахраям

|

До Золочівського відділу поліції звернувся 38-річний житель району, котрий повідомив, що 3 лютого невідома особа у шахрайський спосіб заволоділа його грошима. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

За даними правоохоронців, чоловік вирішив придбати автозапчастини по оголошенню, яке було розміщене на одному із інтернет-сайтів. Домовившись по телефону про купівлю автозапчастин, чоловік перерахував кошти в сумі 2160 гривень на вказаний продавцем банківський рахунок. Але товару заявник так і не отримав, а повернути свої кошти назад не зміг, оскільки продавець на телефонні дзвінки не відповідає.

Правоохоронці встановлюють обставини шахрайства та особу шахрая. За фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує до трьох років обмеження волі.

Поліцейські наголошують – такі випадки на Львівщині є непоодинокими та вкотре закликають, якщо ви вирішили придбати товар через інтернет-мережу, то перевіряйте рейтинг продавця, а також уникайте купівлі на умовах передоплати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *