ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні із Польщею затримали «обкурених» пасажирів «Фольксвагена»

|

На українсько-польському кордоні в автомобілі подорожуючих було знайдено наркотичну речовину схожу на марихуану. Окрім того у прикордонників є підозри, що й сам водій перебував у стані наркотичного сп’яніння. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

За даними відомства, сьогодні вночі, в пункті пропуску «Шегині» у транспортному засобі яким виїжджали до Польщі двоє громадян України та громадянин Білорусі, було знайдено наркотичну речовину, ймовірно марихуану.

Під час огляду та оформлення автомобіля марки «Фольксваген», польської реєстрації, увагу прикордонників привернув 23-річний водій автівки, мешканець Львова. Водій поводив себе дещо неадекватно, ряд ознак свідчили про можливе наркотичне сп’яніння чоловіка.

Про даний випадок прикордонники повідомили працівників Національної поліції, а також направили автомобіль на поглиблену перевірку із залученням спеціально підготовленого собаки. В ході перевірки службовий собака «Діна» чітко вказав на можливі вкладення в порожнинах у салоні автівки. Перевіривши спрацювання, у попільничці правоохоронці знайшли два поліетиленові пакунки із речовиною сіро-зеленого кольору.

По прибуттю працівників поліції наркотичну речовину було вилучено.

Водій автомобіля та подорожуючі в подальшому прослідували з працівникам Нацполіції України, які прийматимуть правове рішення по даному випадку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *