ОСТАННІ НОВИНИ

У Стрию вогнеборці врятували людину із палаючої квартири

|

У Стрию під пожежі у квартирі вогнеборці врятували життя власнику. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

9 лютого о 15:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 5-му поверсі п’ятиповерхового житлового будинку в м. Стрию на вул. Красівського, 30.

Дим із квартири помітили сусіди, які й викликали рятувальників. На момент пожежі у квартирі перебував власник, 1972 року народження. Через сильне задимлення чоловік отруївся продуктами горіння, втратив свідомість, і вже не міг самостійно вийти із помешкання.

Рятувальники винесли потерпілого на свіже повітря, надали долікарську допомогу аби привести його у свідомість. Далі чоловіка передали медикам для доставки в Стрийську центральну районну лікарню. Через щільне задимлення рятувальники ліквідовували займання в апаратах захисту органів дихання.

О 15:40 пожежу речей домашнього вжитку на площі 10 кв.м локалізували і о 15:46 – ліквідували. Ліквідовували займання в складі ланки газодимозахисної служби. До ліквідації пожежі залучили 12 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки. Причина виникнення займання встановлюється.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *