ОСТАННІ НОВИНИ

У Чернівцях депутатів міськради хочуть відправити на психологічну експертизу

|

На сайті електронних петицій міста Чернівці з’явилась пропозиція направити міських депутатів на перевірку психічного здоров’я. Відповідну петицію зареєстровано учора, 9 лютого, і за цей час вона встигла набрати 126 підписів з необхідних 250-ти, передає кореспондент Львівського порталу.

Як йдеться у петиції, кошти на проведення психіатричної експертизи депутатів необхідно виділити із міського бюджету Чернівців.

«У зв’язку з неадекватним, а деяких випадках навіть маразматичним розвитком ідей і рішень депутатів Чернівецької міської ради, які стосуються питань інфраструктури та благоустрою міста Чернівців (перейменування парку Жовтневого; витрачений мільйон на розробку проекту тунелю, який з’єднає Кварц і Гравітон; регулярне встановлення недіючих мораторіїв; відмова від покупок за кошти ЄБРР нових тролейбусів тощо), пропонуємо вжити наступних заходів:

– виділити кошти з міського бюджету на проведення незалежної психіатричної експертизи, стану здоров’я 42-х депутатів Чернівецької міської ради 7 скликання;

– результати проведених експертиз оприлюднити на офіційному сайті Чернівецької міської ради»,  – йдеться у тексті петиції.

Автором такої ініціативи є Микола Кобилюк.

Додамо, що  на сайті Львівської міської ради наразі схожої петиції немає.

Фото: Чернівецький Промінь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *