ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських водіїв громадського транспорту хочуть одягнути у форму

|

У Львові водіїв громадського транспорту пропонують одягти у форму. Про це йдеться у депутатському зверненні Ігоря Корончевського, передає кореспондент Львівського порталу.

«До категорії осіб, що є «обличчям міста», належать і водії маршрутних таксі. Аби це «обличчя» було привабливим, варто почати із зовнішнього вигляду, адже наразі водії не мають форменного одягу. Це питання опрацьовувалось робочою групою «Привітне місто у сфері транспорту», учасником якої я був ще у 2015 році, проте так і не було втілено», – розповідає Ігор Корончевський.

Аби втілити напрацювання у життя, депутат звертається до міського голови із проханням на міському рівні допрацювати та затвердити єдиний вигляд форменного одягу водіїв громадського транспорту.

«Важливо забезпечити, аби усі водії міста мали форменний одяг. Щоб досягнути цього, пропоную визначити  його наявність невід’ємною умовою договору на перевезення пасажирів у міському автобусному транспорті загального користування. Також варто передбачити дієвий механізм притягнення перевізників до відповідальності за порушення цієї частини договору», – зазначив депутат.

У зверненні Ігоря Корончевського також йдеться про те, аби за потреби передбачити у міському бюджеті механізм забезпечення водіїв формою.

«Для вдосконалення системи громадського транспорту варто застосувати комплексний підхід. Маються на увазі як інфраструктурні зміни, так і оновлення транспорту та робота із самим водіями», – вважає депутат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *