ОСТАННІ НОВИНИ

Представники Уряду і Європейського інвестиційного банку обговорили будівництво сміттєпереробного заводу у Львові

|

На сьогоднішній зустрічі Віце-прем’єр-міністр України Володимир Кістіон та Віце-президент Європейського інвестиційного банку Вазіл Гудак обговорили перспективи будівництва сміттєпереробного заводу у Львівській області.

Віце-прем’єр-міністр зауважив, що проблематика, яка склалася у Львові у зв’язку із Грибовицьким полігоном твердих побутових відходів, є дійсно важливою. Він також наголосив, що Уряд готовий надавати посильну допомогу міській владі, у тому числі, для початку реалізації спільного з ЄІБ проекту з будівництва сміттєпереробного заводу.

«Уряд, Прем’єр-міністр Володимир Гройсман і я особисто працюємо над тим, щоб у межах наших можливостей надати допомогу місту Львову у вирішенні цієї проблеми», – наголосив Володимир Кістіон.

Крім того, у ході зустрічі Володимир Кістіон і Вазіл Гудак обговорили можливість участі ЄІБ у будівництві Канівської ГАЕС, низці інфраструктурних проектів, окремих проектах у сфері енергетики.

Віце-прем’єр-міністр наголосив на тому, що Уряд України високо цінує співпрацю з ЄІБ і сподівається на її плідне продовження.

“Уряд високо цінує активну діяльність Європейського інвестиційного банку в Україні і зацікавлений у подальшому нарощуванні співпраці”, – підкреслив Володимир Кістіон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *